The STUDIO to Vyners Cottage

Large double bed upstairs: Large single/small double sofabed downstairs: Cot: Toilets upstairs & downstairs

A modern 'architect designed' beautifully positioned luxury holiday retreat

NEW for 2013 - UTILITY ROOM with WASHER-DRYER

Sleeps 3 + Cot

The STUDIO to Vyners Cottage is a standalone holiday residence located at the top of the garden to Vyners Cottage, a thatched family home dating from 1645, on the edge of the Cotswold village of Long Compton. With separate vehicular entrance and secure parking for bikes and cars, the STUDIO is an excellent base for hikers, mountain bikers, Cotswold explorers and Stratford theatre-goers with direct access to footpaths and bridleways to the hills and woods behind. Both the famed Macmillan Way and Shakespeare's Way pass within yards of the Studio's location. Bedecked with solar panels, constructed of timber and high performance glazing with high levels of insulation throughout, the studio is a good example of sustainable accommodation.

to view availability click HERE

The perfect location for: Hikers Bikers Playgoers Business Stays Relaxation

Hiking
Biking
Theatre
Reading
Relax

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player